Despre companie...

Firma creatoare a aplicatiei informatice ProSC este S.C. Soft Pro.SC S.R.L., procesul de realizare a programului incepand in anul 1991. Firma are sediul central in municipiul Pitesti si are ca singura activitate dezvoltarea si comercializarea softului ProSC(denumit anterior Pro.SC).

Compania s-a impus rapid pe piata locala de software dedicata operatiunilor contabile, comerciale si de productie datorita adaptarii rapide la orice modificari de legislatie si la necesitatile clientilor, precum si un permanent efort in ceea ce priveste instruirea persoanelor ce utilizeaza aplicatia.

Cel mai important aspect care a determinat evolutia programului ProSC este munca sustinuta a angajatilor de a intelege nevoile clientilor si de a adapta aplicatia, astfel incat sa se raspunda cat mai bine necesitatilor reale ale pietei.

ProSC a fost instalat de-a lungul anilor pe sute de calculatoare din judetele Arges, Valcea, Dambovita, Olt, Prahova si Bucuresti, opiniile clientilor fiind intotdeauna admirative. De aceea, o mare parte a clientilor nostri apeleaza la ProSC dupa recomandari primite de la clientii vechi.

Astfel, reclama pe care s-a bazat produsul nostru este chiar el insusi. Eficienta, usurinta de folosire, viteza remarcabila si rezultatele uimitoare au propagat ProSC in fruntea produselor de acest gen de pe piata romaneasca.