ProSC


Produsul nostru ProSC(denumit si Pro.SC) este structurat in mai multe module, fiecare dintre ele putand fi achizitionat separat, alegerea fiind a clientului, in functie de necesitatiile sale pentru softul contabil.. Va prezentam in continuare fiecare din aceste module:

Intrari

Se opereaza toate documentele purtatoare de TVA-deductibil care intra in societate efectuandu-se daca este cazul si incarcarea gestiunilor de marfuri, materii prime,materiale,obiecte de inventar,piese de schimb, etc.

Se obtin rapoarte ca: nota de intrare receptie, jurnal cumparari, jurnal debitor 3… , balanta furnizori, fisa analitica furnizori, scadentar facturi furnizori, etc.

Iesiri

Se opereaza toate documentele purtatoare de TVA-colectat care ies din societate efectuandu-se daca este cazul si descarcarea gestiunilor de marfa, produse finite, etc.

Se obtin rapoarte ca: facturi fiscale, jurnal vanzari, balanta clienti, fisa analitica clienti, scadentar facturi clienti, borderou vanzari cu amanuntul, etc.

Stoc

Se opereaza miscari care se fac asupra conturilor de stoc: transfer intre gestiuni, transfer intre conturi, bonuri de consum, note de predare, perisabilitati, etc.

Se obtin rapoarte ca: lista inventar, fisa de magazie, balanta analitica a conturilor de gestiune, raport de gestiune, jurnal transferuri, jurnal bon consum, jurnal note predare, inventar faptic, etc

Plati/Incasari

Se opereaza documentele de casa, banca, compensare avand efect si asupra stingerii soldurilor la furnizori si clienti; avansuri din trezorerie, efecte comerciale etc.

Se obtin rapoarte ca: registru de casa, fisa contului bancar, jurnale debitoare/creditoare casa/banca, jurnale compensari etc.

Productie

Permite definirea structurilor de productie, consumuri normate, lansare comenzi fabricatie, bonuri de consum, note predare, raport de productie etc.

Este folosit pentru a gestiona consumul de materie prima, notele de predare a produselor finite, analiza eficientei activitatii de productie, efectuarea unui plan de aprovizionare etc.

Salarii

Se opereaza pontajele lunare, concediile de odihna, concediile medicale etc. Ofera rapoarte ca: state de salarii, fluturasi, centralizatoare- istoric pentru salariati sau societate.

La solicitarea dvs., in legatura directa cu acest modul se poate instala si optiunea RAPORTARI care genereaza automat din datele de salarii raportarile periodice obligatorii : C.A.S., SOMAJ, SANATATE, FISE FISCALE. Pretul acestei optiuni este o jumatate din cel al unui modul.

Contabilitate

Din toate modulele mentionate mai sus, in baza documentelor primare operate, se genereaza automat notele contabile centralizatoare. In acest modul se pot adauga manual si alte note contabile. Creeaza automat notele contabile privind: descarcarea gestiunii, inchiderea TVA(colectat-deductibil), inchidere venituri-cheltuieli(121) etc. Genereaza rapoarte ca: balanta verificare, fisa cont, carte mare, bilant, profit si pierderi, decont participatie, balanta holding, analiza pe grupe venituri-cheltuieli etc.