Modalitati de achizitionare/Pret

Programul de contabilitate ProSC se achizioneaza in module relativ independente, clientul alegand dintre module(intrari, iesiri, stoc, plati, incasari, productie, salarii, contabilitate) doar pe cele pe care le doreste si care ii servesc scopul cel mai bine. Aplicatia este proiectata intr-o maniera foarte prietenoasa, operarea fiind simpla, rapoartele oferind informatii in timp real.

Pretul aplicatiei variaza in functie de numarul modulelor(Pretul pentru orice modul pe un calculator in varianta standard este acelasi). Pentru mai multe informatii cu privire la preturi sau la eventualele discounturi acordate clientilor fideli va rugam contactati-ne.

Servicii oferite

Achizitionarea oricarui modul include instalarea, setarea initiala, instruirea personalului si asistenta pentru o perioada de timp. Eventualele modificari, adaptari sau extinderi ale aplicatiei efectuate la solicitarea beneficiarului se vor negocia ulterior.

ProSC este inregistrat si licentiat la autoritarile abilitate, astfel ca la achizitionarea programului clientul primeste si o licenta care face dovada legitimitatii utilizarii aplicatiei.Listed on: Dmegs Web Directory Web site directory Romania Gigel Obloane aluminiu